Multipotentialist

Sebastiaan de Bruin

Sebastiaan de Bruin

Aanpassingsvermogen

Creatief probleemoplossend denken

Denkwijzen kunnen verbinden

Snel leren en contextueel denken

Enthousiasme en nieuwsgierigheid

8+ Jaar Aantoonbare Ervaring in Technische en Creatieve Velden

Allround Technician
Technisch specialist
Installateur electrotechniek
Ruime kennis en uitgebreide ervaring opgedaan in diverse vakgebieden, waaronder.
– Valideren en Qualificeren laboratorium aparatuur.
– Onderzoek en Reparatie van apparatuur.
– Werken met CAD software(Fusion360 4 Jaar, AutoCAD 2 Jaar)
– Volledig bekend met nieuwbouw bouw en renovatiewerken

Vaardigheden en Interesses

Bedreven in engineering, waarbij ik mijn eigen apparatuur en constructies vervaardig in mijn goed uitgeruste werkplaats. Vaak gaan deze projecten hand in hand met het ontwerpen op de computer.

Uitgebreide ervaring met het werken met computers en andere geavanceerde systemen, waaronder 3D-printers en drones.

Deskundigheid in het programmeren en uitvoeren van indrukwekkende lichtshows, evenals het verzorgen van muziek als DJ voor diverse feesten.

Hobbies: golfen, skaten en gaming.

Portfolio

Allround Technician @ QVM B.V. / 2020 tot Heden

Als Allround Technician bij QVM neem ik een breed scala aan technische verantwoordelijkheden op me, met een focus op laboratoriumapparatuur. Mijn belangrijkste taken omvatten:

  • Kwalificatie, Validatie en Onderhoud van laboratoriumapparatuur: Ik zorg ervoor dat de laboratoriumapparatuur correct is gekwalificeerd en gevalideerd, om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen. Daarnaast voer ik regelmatig onderhoud en kalibratie van deze apparatuur uit om optimale prestaties te behouden.

  • In-house CAD Engineer en IT/ICT Specialist: Naast mijn technische taken in het laboratorium, fungeer ik als in-house CAD engineer, waarbij ik mijn vaardigheden in computerondersteund ontwerpen gebruik om technische tekeningen en ontwerpen te creëren. Ook verleen ik ondersteuning bij technische en informatietechnologie-gerelateerde vraagstukken binnen de organisatie.

  • Engineering van gerichte oplossingen rondom laboratoria: In nauwe samenwerking met het team ontwikkel ik technische oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van het laboratorium. Dit omvat het ontwerpen en implementeren van aangepaste apparatuur en systemen om de laboratoriumprocessen te verbeteren en efficiëntie te verhogen.

Deze veelzijdige rol stelt me in staat om mijn technische vaardigheden en expertise in te zetten op verschillende gebieden, en daarmee een waardevolle bijdrage te leveren aan de efficiëntie en kwaliteit van het laboratoriumwerk bij QVM.

Logistiek medewerker @ PicNic / 2019 to 2020
HUB manager support.
Bezorger.
Technisch specialist @ The Phone Lab / 2017 to 2019
In mijn functie als Technisch Specialist bij The Phone Lab was ik verantwoordelijk voor verschillende belangrijke taken, waaronder:

Werkproces Engineer: Als werkproces engineer analyseerde en optimaliseerde ik de technische procedures en werkstromen binnen The Phone Lab. Mijn doel was om de efficiëntie te verhogen en de kwaliteit van de reparatiediensten te verbeteren. Ik werkte nauw samen met het team om best practices te identificeren en te implementeren, wat resulteerde in een gestroomlijnd en effectief reparatieproces.

Reparateur: Als reparateur was ik deskundig in het diagnosticeren en repareren van verschillende elektronische apparaten, met de nadruk op smartphones en andere mobiele apparaten. Ik was bekwaam in het omgaan met diverse technische problemen, variërend van hardwarematige defecten tot softwaregerelateerde kwesties. Mijn grondige kennis van de nieuwste technologieën stelde me in staat om kwalitatieve en betrouwbare reparaties uit te voeren, met aandacht voor detail en klanttevredenheid.

Deze rol bood me de mogelijkheid om mijn passie voor technologie te benutten en mijn vaardigheden als probleemoplosser verder te ontwikkelen. Als Technisch Specialist droeg ik bij aan het waarborgen van hoogwaardige reparatiediensten en een vlotte klantenservice bij The Phone Lab.

Elektrotechnisch Installateur @ Schaaper Elektrotechniek / 2015 to 2017
Als Installateur Elektrotechniek heb ik een diverse en hands-on rol vervuld, waarbij ik verantwoordelijk was voor de installatie en reparatie van verschillende elektrotechnische producten. Mijn belangrijkste taken omvatten:

Installatie van Elektrotechnische Producten: Ik was betrokken bij de installatie van diverse elektrotechnische systemen en apparatuur. Dit omvatte elektrische bedrading, schakelpanelen, verlichtingssystemen, stopcontacten en andere elektrische componenten. Mijn nauwkeurigheid en technische kennis stelden me in staat om deze installaties veilig en volgens de vereiste normen uit te voeren.

Reparatie van Elektrotechnische Producten: Als installateur was ik ook verantwoordelijk voor het diagnosticeren en repareren van elektrische apparatuur en systemen die defect waren geraakt. Dit vereiste het opsporen van storingen en het uitvoeren van effectieve reparaties om de functionaliteit te herstellen. Ik maakte gebruik van mijn expertise in elektrotechniek om complexe reparaties uit te voeren met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Residentiële en Commerciële Projecten: Mijn werkzaamheden omvatten zowel residentiële als commerciële projecten. Ik werkte aan de elektrische infrastructuur van woningen, kantoren en commerciële gebouwen. Elk project bracht unieke uitdagingen met zich mee, en ik paste mijn kennis en vaardigheden aan om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Onderhoud en Upgrades: Naast installatie en reparatie was ik ook betrokken bij het periodieke onderhoud en de upgrades van elektrotechnische systemen. Door regelmatig onderhoud te bieden, kon ik de optimale werking van deze systemen waarborgen en mogelijke problemen tijdig identificeren en oplossen.

Als Installateur Elektrotechniek combineerde ik mijn technische vaardigheden en mijn toewijding om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen te bieden. Ik was trots op het leveren van veilige en betrouwbare elektrische installaties en reparaties om te voldoen aan de behoeften van klanten in diverse sectoren.

Opleiding

2015 – heden
Training on the job

2018 – 2019 HBO Informatica
Hogeschool InHolland
geen diploma

2016 – 2018  HBO ICT
Hogeschool Utrecht
geen diploma

2015 – 2016 Havo
Luzac, Haarlem

2010 – 2015 Havo
Kennemer Lyceum

Sebastiaan de Bruin

26 september 1997

Linschotenstraat 14ZW
2012vg Haarlem

+31 (0)6 365 888 32

Technisch, Creatief en altijd open voor een uitdaging!